10 Jarig bestaan

10 jaar PianoVossen!Jubileum

Op 4 oktober 2009, was het 10 jaar geleden dat PianoVossen haar bedrijf vestigde in Nijmegen. Dit feit is met een grandioos feest bekroond. Op de prachtige locatie Maria Roepaen te Ottersum werd een ‘klanten-concert’ georganiseerd, waaraan 23 mensen (klanten) deelnamen! Aan dit feest werd een actie gekoppeld om geld in te zamelen voor de piano’s van de ‘Skol di Musika Bonaire’.

Het concert werd een grandioos (muzikaal) feest en de actie Bonaire zo’n succes dat er in elk van de drie piano’s van de muziekschool een klimaatsysteem gebouwd kan worden, hetgeen zeer ten goede komt aan het behoud van deze instrumenten.

Ook wil ik via deze weg een ieder bedanken die hieraan bijgedragen heeft.

HARTELIJK DANK!!!

Resultaat van de jubileumactie

In oktober 2009 werd het 10-jarig jubileum van Piano Vossen uitbundig gevierd in de prachtige locatie Maria Roepaen te Ottersum. Een onvergetelijk en uniek concert werd geboden door 24 stemklanten in de Kapel. Daarna werd, onder het genot van nog meer life-muziek, genoten van een hapje en een drankje in de Loozaal. Aan deze viering werd een inzamelingsaktie gekoppeld, voor klimaatbeheerssytemen voor de 3 piano’s die Scola Musica Bonaire rijk is. Er is door velen zoveel bijgedragen, dat er inderdaad 3 dampchacers aangekocht en ingebouwd hebben kunnen worden! Eind december 2009 vertrokken we naar Bonaire om de zg. Dampchacers in te bouwen. Alle betrokkenen aldaar zijn zeer vereerd met het cadeau; het betekent dat de piano’s nu goed verzorgd zijn en beter bestand tegen de hoge luchtvochtigheid aldaar.

Bonaire1

Thodé, gezaghebber van Bonaire, ontvangt de cd die gemaakt is van het klantenconcert.

Bonaire2

vlnr. mijn zoon Has van Goethem, Dhr. Abrahams – voorzitter van het bestuur van de muziekschool, Henk van den Hoogen – inbouwer van de dampchacers, Loes Vossen – initiatiefnemer van het project ‘inzameling voor de klimaatbeheerssystemen’ voor de 3 piano’s in de muziekschool van Bonaire, Sigfried Molima – muziekdocent aan de muziekschool.

Bonaire3

De blije Bobo’s!

HARTELIJK DANK aan iedereen die dit mede mogelijk gemaakt heeft!!! Overigens, mocht u nog een CD van het klantenconcert willen hebben, laat het weten: loesvossen@gmail.com

    cdboekjebinnenkantcdboekjebuitenkant