Nieuwsbrief 2019

Nieuwsbrief PianoVossen 2019

Zeer gewaardeerde (stem)klant,

De tijd gaat zo snel en wat is het toch fijn om af en toe de rust te vinden in Muziek. Ook komend jaar staat PianoVossen voor u klaar om uw instrument in een goede stemming te brengen!

Dat betekent dat u mij kunt bellen of mailen voor een afspraak. Hier is wat onduidelijkheid over ontstaan: ikzelf blijf zéker werken, maar de afspraak voor een stemming maakt u zelf.

En er is geen sprake van overname van mijn bedrijf. Sterker nog: PianoVossen bestaat komend jaar 20 jaar!!!

Er zijn plannen om weer een feestje te vieren in de vorm van een klanten-concert. (voor degenen die het 10-jarig jubileum gemist hebben zie: www.pianovossen.nl)

Graag wil ik met deze brief peilen of er animo is om uw muziek te laten horen aan een muziekminnend publiek. Laat u mij dit weten via een mail? Het mag ook een lied zijn, gezongen of gespeeld op een ander instrument. Solo of in duet, trio of kwartet, quatre-mains; enfin, wat u wilt.

Voor instrumentalisten die graag begeleid willen worden is een pianist aanwezig.

Het zal plaatsvinden ergens in oktober 2019, dus u heeft alle tijd om iets moois voor te bereiden.

Nog een zakelijke mededeling:

Het stemtarief blijft ongewijzigd: € 77.50 incl. BTW en ex. reiskosten van € 2.50 (binnen 20 km) en € 5 euro (verder dan 20 km) vanaf mijn thuisadres. Voor technisch werk geldt een tarief van € 55 inclusief.

Dan wens ik u een succesvol muzikaal Nieuw Jaar !

 

Dank voor het genoten vertrouwen in de diensten van PianoVossen! Met positieve groet,

Loes Vossen

P.S. Mocht u liever geen nieuwsbrief willen ontvangen van PianoVossen, laat het me weten a.u.b.